☆☆☆☆ Mersmak!

Date

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

☆☆☆☆ från BTJ-häftet nr 13, 2021 och mer återkoppling börjar dyka in om Fjäder från en katt. Fjädern är färsk. För många lär Fjädern bli sommarläsning, för vissa sträckläsning, för andra ett livsprojekt. Grymt tacksam över all återkoppling!

Omslaget diggas av många. Tack! Och extra-tack till Anders W på Ekström & Garay!

Tyngd, form och sidantal för uppenbarligen tankarna till en tegelsten. Och så toppat med kommentarer som: ”svår att lägga ifrån sig redan efter första sidorna.” Skoj!

Självklart nås jag av vibbar på innehåll och story – och jag uppmanar er alla att hitta mig i olika forum (FB, Insta..) eller via kontakt här på webben. Gillar input. 🙂 Det engagerar och ger också inspiration till nästa bok: Fjäder från en häst. Bland de som kom snabbast ut ur startblocken var BTJ:

”Fjäder från en katt är den första delen inom Tsunamiprojektet och även John Garpikes debutroman. Boken på över 600 sidor är en ambitiös debut, där vi hundra år in i framtiden följer den akrobatiska tjuven Marisha. Garpike undviker många av postapokalypsens och urban fantasyns mest vanliga klyschor och målar upp ett framtida samhälle som, om än sargat och segregerat, känns relativt eget. 

Med ett poetiskt språk, som bitvis för tankarna till William Gibsons opålitliga och hallucinatoriska framtidsvisioner, skildras en intresseväckande värld där gränsen mellan verklighet och inbillning ständigt är i rörelse, och det är en första del som ger mersmak inför fortsättningen.”

More
News