Karin 35 år, Ekonom

Vad var det bästa med boken?

Det jag gillade mest var spänningen redan från första sidan. Berättelsen är fantasifull, spännande och underhållande! Det var spännande att det tog ett tag att förstå hur allt hänger ihop. Man lämnas med nästan lika många frågor i slutet och nu vill man bara läsa uppföljningen! Jag gillade även sektionen då man börjar förstå vad Marisha "slåss" mot, alltså det riktiga hotet. Det var oväntat! Och det känns inte helt främmande.. man börjar fråga sig själv frågor. Det gillade jag att det kändes som en alternativ framtid.

Hur var läsupplevelsen för dig?

Den var bra. Det var väldigt mycket som hände så det fanns inte ett tråkig stund.

Vilken typ av skönlitteratur brukar du läsa?

Deckare, romaner och biografier så det här var nytt =)

Har du något favoritställe eller citat, något du fastnade särskilt för i boken?

Jag gillade hur Marisha kunde flytta på månen och solen med bara pekfingret eller om det var stjärnorna, det var spännande. Också mötet med utomjordingen som är i krig med AI. Jag vill veta mer om den relationen. Jag gillar även alla namn i boken. Jag vill också veta vad tsunami-kuben är för något..

Vilken eller vilka karaktärer fastnade hos dig under läsningen?

Marisha fastnade jag mest för.

Vad beror det på?

Marisha har ett annorlunda liv med hur hon ska förberedas inför något och är hon en människa eller robot..Sedan alien som är i krig med AI vill jag veta mer om. Jag skulle vilja följa den relationen mer.

Tycker du att boken har ett budskap?

Kanske att vi ska ta utveckling på större allvar, fråga oss mer om varför vi behöver den här saken/tekniken.

Vad tycker du om språket i boken?

Det var bra

Vem skulle du rekommendera boken till?

Personer som gillar Scifi främst men jag skulle även rekommendera den till mina vänner. Alla som gillar spänning och äventyr!