Ticket to SMILE

Date

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Alla borde smälla upp sina HAPPY boasters väl synligt, för att påminnas om saker man gör bra. Ja, det borde vi alla. Och här smäller jag själv upp senaste update med läsarrespons och recensioner på ett bräde. Min egna röda HAPPY boaster!

Vi gillar olika när det kommer till Fjäder från en katt och kolla gärna in ihop-plocket. Här har jag samlat ett par glada miner. Vissa diggar verket från början till slut och vissa diggar Fjädern rejält. Ovana kan behöva tugga sig in i storyn och alla mynt behöver inte heller trilla ner direkt. No probs.

Det jag som författare uppskattar är de läsare som verkligen vill ge sig i kast med den nya värld som Tsunamiprojektet erbjuder. Jag tror, att de som läser helhjärtat och släpper tidigare preferenser om vad en bok är eller måste vara också belönas. Kort och gott är Fjäder från en katt ett annorlunda verk. Jag har hört att många läsare väljer att läsa om det för att verkligen få alla trådar att koppla och sjunka in. Det där är skoj att höra.

Läs gärna om. Samla ihop trådarna. Gör Tsunamiprojektet. Du kommer belönas.

More
News